Nieuwe shoenen| Herfsteditie

Een nieuwe schoenwinkel in mijn buurt vraagt om een bezoekje. Enkele weken geleden bezocht ik de winkel, genaamd Van Haren, en kocht ik twee paar schoenen. Ik ben er heel blij mee en ga ze de komende weken zeker vaak dragen. Beide schoenen zijn van het merk Graceland. 

Ik kwam bij deze winkel terecht nadat ik een folder zag liggen toen ik op bezoek was bij mijn grootouders. De schoenen zagen er heel mooi uit en bovendien voor een betaalbare prijs. Of dit ook te merken zal zijn aan de kwaliteit kan ik nog niet zeggen.

Dit is het eerste paar dat ik kocht:

IMG_9810.jpg

©Maria Moeurs

IMG_9804.jpg

©Shanie Grauwen

Je kan deze schoenen vergelijken met the little black dress. Je kan er nooit iets fout mee doen en het past bij bijna alles. Noodzakelijk om in je kast te hebben dus.

IMG_9815.jpg

©Maria Moeurs

Ik draag bijna nooit botten met een hak maar vanaf de moment dat ik deze aandeed wilde ik ze kopen. Ze zitten heel goed rond mijn voet. Ze zijn iets lomper qua model maar ze vallen perfect te combineren met een rok zowel als een broek.

Dit is het tweede paar :

IMG_9750

©Shanie Grauwen

Een lage dandy schoen is altijd mooi naar mijn mening. Ik had al zo een paar maar die waren versleten. Ik koos voor een zwart paar omdat het toch herfst is en dan passen donkere kleuren iets beter.

IMG_9844

©Shanie Grauwen

Deze schoenen heb ik ondertussen al een keer aangehad toen ik op stagegesprek ging. Ik kan wel al zeggen dat deze schoenen geen uitzondering zijn op andere. Ik moest aan half uur wandelen naar mijn stagegesprek en een half uur terug. Niet echt slim met nieuwe schoenen aan want na tien minuten had ik last van bleinen. Ik ben wel heel tevreden over de look die ze geven aan mijn outfit.

IMG_9861.jpg

Blouse: C&A, rok: cadeau van tante, bril: Michael Kors ©Maria Moeurs

IMG_9863.jpg

Mijn mooie oma die foto’s trok. ♥

 

Lots of Love,
Shanie Grauwen ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s