Parel in eigen land | Lommelse Sahara

Ooit al eens in de Sahara geweest? Denk je nu aan de grootste zandwoestijn in Afrika dan kan ik je geruststellen. Zo ver hoef je niet te gaan om een mooi zand- en duinlandschap te zien. In België hebben wij er namelijk ook eentje. In Lommel kan je genieten van een Vlaamse Sahara. Er is ook een toren die je een prachtig uitzicht geeft over heel het gebied. 

In augustus bezocht ik de Sahara voor een eerste keer samen Jan Vervloet. Jan vroeg me toen: ‘Zin om de Sahara eens te bezoeken?’ Ik wist niet eens dat die bestond in België dus ik was meteen gewonnen voor dat idee. Ik maakte er toen ook een video van.

Bekijk de mooie natuur van de Lommelse Sahara in de video die ik de eerste keer maakte: 

Na die eerste keer was ik overtuigd dat een tweede bezoek ook de moeite zou zijn. Op 10 september gingen Jan en ik samen met Jonas Vandermeiren en Amber Pelgrims (die door wat ze zagen van ons eerste bezoek overtuigd waren om mee te gaan) naar de mooie natuur van Lommel. Enkele sfeerfoto’s van die dag:

 

Als je nog altijd niet overtuigd bent om de Sahara te bezoeken dan kan ik je het volgende vertellen. In de Lommelse Sahara zijn de films Frits en Freddy en Frits en Franky opgenomen. Ook Crème de la Crème en The Team bezitten beelden van de Sahara. Het is dus niet enkel de moeite om te bezoeken als natuurliefhebber maar ook als filmliefhebber.

Lots of Love,
Shanie Grauwen ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s